Tikitare - Hauka Meistrite Hoov Hauka laadal 2019

📣📣📣 Hauka Meistrite Hoov Hauka laadal📣📣📣
SAAME TUTTAVAKS! 🤝🤝🤝
Kellele ei meeldiks ilus kodutekstiil, millel peal kenas masintikandis mustrid ja pildid? Või korralik poekott kilekoti asemel? Või hoopis kena rõivatükk, mis asjatundja õmmeldud ja kaunistatud? Hauka Meistridsaavad uhkusega esitleda: Helen Vettik ja tema TikiTare!
Alguse sai see ettevõtmine juba kümmekond aastat tagasi, peale seda kui üks Lääne-Virumaa tüdruk tikkimismasinate maaletooja juurde praktikale sattus ja sealt pisiku üles korjas. Tallinna Tööstushariduskeskusest saadud individuaalõmblemise eriala viis aastaks Soome, kus ühes koolituskeskuses Heleni tutvus nende tikkimismasinatega alguse sai ja mis hiljem Eestis tõsisemaks nakkuseks kujunes. Nii tõsiseks, et ilma masinata ei saanud enam kuidagi, sest hing õhkas ilusate tikandite järgi. Siiakanti aga sattus Helen Vettik pereloomise käigus. Ja Antsla on sellest ainult võitnud, sest ei ole enam vaja kaugele mõnda tikkimismeistrit otsima minna. Helen on nende aastate jooksul tikkinud tekstiilidele
nii logosid kui nimesid, lihtsalt tekste ja kauneid pilte. Hauka meistrite hoovist leiab seekord lihtsamaid valmisasju – tikitud poekotte ja köögitekstiili, kõige muu osas tuleb ise kokku leppida, sest suurem osa Heleni tegemistest on individuaaltellimused. Tegelikult on Helenil teine hobi veel, milles ta on kibe käsi – see on küpsetamine ja kokkamine. Aga sellest juba juttu ühes teises postituses – on ju Hauka meistrite hoovis Hauka Laat ajal olemas väga korralik kohvik, mille eestvedaja on just Helen.




Kommentaarid

Populaarsed postitused