Erly Tammet - Hauka meistrite hoov Hauka laadal 2019

📣📣📣 Hauka Meistrite Hoov Hauka laadal📣📣📣
SAAME TUTTAVAKS! 🤝🤝🤝
Kuigi pilte klõpsivad tänapäeval telefoniga kõik ja paljudel on olemas ka parem fototehnika, on fotograafia siiski oskus, mida tuleb õppida, harjutada, samuti omada väga head tehnikat. Ja silma peab pildistajal olema - kunstnikusilma ja tunnetust, detalide märkamise ja valgusega mängimise oskust. Veel paremaks ja professionaalsemaks muutub asi siis, kui on olemas oma isiklik fotostuudio – ja sellest suvest alates on see
nüüd olemas ka Antslas: Photo by Erly.
Mõni inimene kohe on tubli ja jõuab palju – fotosid teha ja nägusid maalida, lapsi kasvatada ja aeda rajada. Ja mehele minna just siis, kui käes suve kõige ilusamad ja soojemad ilmad - Erli Raudnõmmest sai juuli keskpaikuErli Tammet.
Oma esimese fotoka ostis Rõugest Antslasse elama asunud Erli 11 aasta eest, tõsisemalt aga hakkas fotograafiaga tegelema 3-4 aastat tagasi. Teadmisi on Erli käinud omandamas Tartu kõrgemas kunstikoolis – üle saja tunni, kus kohal tuli käia iga nädal korra, kui mitte kaks. Ka Rõuges elavaGrethe Rõõmu juurest on tudeerimas käidud. Ja sellel kevadel Tartus stuudiokoolituse kursusel. Kirja panduna tundub see lihtne ja põnev ettevõtmine, aga seda kõike on Erli jõudnud kolme lapse kõrvalt, kellest üks veel aastanegi pole ja teine alles sai kaheseks. Vanim poiss on pisut suurem, temast on nooremate vendade kantseldamisel juba päris suur abi. Erli ise ütleb, et fotograafia on nii töö, hobi kui ka kirg ja sellega tegelemine hoiabki teda tasakaalus ja rahulikuna, toob vaheldust lastega pere argirutiini ja võimaldab aju kasvõi väheseks ajaks lülitada teisele lainele. Palju on neid emasid, kes lapsega kodus olles hakkavad otsima midagi, millega tegeleda ja mis hiljem võimaldaks luua iseendale isegi töökoha. Erli ütleb, et tal seda muret ei ole – ta on oma leidnud. Lisaks on Erli kireks ka aed ja selle rajamine, selle pisiku on ta kaasa saanud emalt, kellel Rõuges kollektsionääri mõõtu aed. Kuidas Erli kõike jõuab? Selleks peab olema hea ja toetav mees, meele järgi töö ja hingerahu pakkuv hobi. Investeeritud on palju – Erlil on olemas korralik fotovarustus ja nüüd ka kodu juures asuv valgusküllane stuudio. Aga mitte ükski rahasumma ei kaalu üles seda, et ühel tegusal ja mitmekülgsel emal oleks hea, et tal oleks võimalus ennast teostada ja samal ajal olla olemas perekonna jaoks.
Hauka laadal on Erli esindatud kahe ettevõtmisega – tema juures saab pildistamise aegu kokku leppida või soetada kinkekaardi. On võimalik broneerida aegu tema suudiosse
või kutsuda kohale pildistama mõnda peresündmust – juubelit, pulma või mõnda muud tähtpäeva.
Hauka laadal meistrite hoovis kohapeal aga saavad kõik soovijad lasta teha endale näomaalinguid – ka seda teeb Erli Tammet. Näomaalinguteks kasutab Erli Saksa kvaliteetseid, kontrollitud ja testitud grimmivahendeid - Eulenspiegeli näovärve, mida saab eemaldada vee ja seebiga.
Loomingulise inimesena, teeb Erli veel ka kauneid kaarte, õmbleb preilidele imeilusaid peapaelu ja teeb teisi kauneid kingitusi. Erli loominguga saab tutvuda lehel Erly looming.
Kes teeb, see jõuab. Ja jõuab kõike hästi teha. Kohtumiseni Hauka Laatmeistrite hoovis!





Kommentaarid

Populaarsed postitused